S-ar părea că e un preparat care știu să îl facă doar bucătarii profesioniști, deși este extrem de simplu în preparare.

Ingrediente:

  •  200 carne de vită crudă (de cea mai înaltă calitate, înghețată în prealabil pentru 7 zile)
  • 1lingură mare de mușat
  • suc de lămâie
  • ceapă roșie tăiată mărunt
  • capere
  • cimbrișor, rozmarin ori alte ierburi aromatice proaspete
  • ulei de măsline
  • gălbenuș de ou opțional
  • sare și piper

Metode de prepare:

  1. Amestecați toate ingredientele într-un bol.
  2. Aranjați într-un inel masa.
  3. Serviți cu verdeață, pâine prăjită, ulei de măsline și piper.

Bon Apetit!

Ultimile articole

Vezi toate

Lumea KitchenAid: Tradiție, inovație și perfecțiune în bucătăria ta - Eclair.md

Lumea KitchenAid: Tradiție, inovație și perfecțiune în bucătăria ta

Mai nou, am adus în magazinul nostru un brand cu o tradiție de excepție în bucătărie – KitchenAid, un simbol al calității, inovației și designului în bucătărie. Într-o perioadă în care fiecare detaliu contează, KitchenAid reprezintă alegerea perfectă pentru cei...

Citeşte mai mult

Porțelan vs. Ceramică: Care sunt diferențele și cum alegi corect - Eclair.md

Porțelan vs. Ceramică: Care sunt diferențele și cum alegi corect

Atunci când vine vorba de alegerea vaselor, farfuriilor sau obiectelor decorative pentru casă, portelanul și ceramica sunt două opțiuni populare care pot părea similare la prima vedere. Totuși, aceste două materiale au caracteristici distincte care le fac potrivite pentru diferite...

Citeşte mai mult

Popularitatea ceaiului negru în Europa - Eclair.md

Popularitatea ceaiului negru în Europa

Ceaiul este o băutură universală care, de-a lungul secolelor, a fost adoptată și adaptată de diverse culturi din întreaga lume. Totuși, tipurile de ceai preferate și consumate variază semnificativ între regiuni. În Europa, ceaiul negru este preferatul majorității consumatorilor, în...

Citeşte mai mult