S-ar părea că e un preparat care știu să îl facă doar bucătarii profesioniști, deși este extrem de simplu în preparare.

Ingrediente:

  •  200 carne de vită crudă (de cea mai înaltă calitate, înghețată în prealabil pentru 7 zile)
  • 1lingură mare de mușat
  • suc de lămâie
  • ceapă roșie tăiată mărunt
  • capere
  • cimbrișor, rozmarin ori alte ierburi aromatice proaspete
  • ulei de măsline
  • gălbenuș de ou opțional
  • sare și piper

Metode de prepare:

  1. Amestecați toate ingredientele într-un bol.
  2. Aranjați într-un inel masa.
  3. Serviți cu verdeață, pâine prăjită, ulei de măsline și piper.

Bon Apetit!

Latest Stories

Această secțiune nu include în prezent niciun conținut. Adăugați conținut în această secțiune folosind bara laterală.