Program de loialitate

Am elaborat un sistem nou, simplu și transparent de reduceri, pentru a vă remunera pentru cumpărăturile făcute la noi. Reducerea va crește odată cu acumularea cumpărăturilor, după cum urmează:

  • 5% reducere permanentă, după ce acumulați cumpărături în sumă de 1.000 lei (discount cod: 5OFF);
  • 7% reducere permanentă, după ce acumulați cumpărături în sumă de 5.000 lei (discount cod: 7OFF);
  • 10% reducere permanentă, după ce acumulați cumpărături în sumă de 10.000 lei (discount cod: 10OFF).

Termeni:

1. Reducerile sunt aplicabile atât la cumpărăturile efectuate în magazin, cât și on-line. Pentru a verifica toate cumpărăturile efectuate în magazin și online, trebuie doar să vă logați în contul Dvs personal: https://www.eclair.md/account/login

2. Sistemul de reduceri este total digital, fără a necesita emiterea unei cartele. Toată informația este stocată în sistem, și este legată de adresa de email. Pentru o bună funcționare a sistemului, vă rugăm să indicați același email în magazin și online.

3. Dacă încă nu aveți un cont la noi, puteți să vă creați unul aici: https://www.eclair.md/account/register, sau direct la noi în magazin.

4. Pentru a folosi reducerea online, vă rugăm să aplicați codul de discount corespunzător indicat mai sus. Dacă discountul nu se calculează, fie nu ați introdus codul corect, fie nu ați acumulat suma necesară.

5. Reducerea nu este valabilă la produsele care deja sunt reduse, sau la ofertele speciale care se activează în baza unui cod de discount. Pentru aceasta vă sugerăm să faceți 2 comenzi separate.

FAQ:

Cum pot să-mi creez un cont de acumulare?
Puteți să vă creați un cont nou direct pe site, aici: https://www.eclair.md/account/register, sau la noi în magazin.

Cum pot verifica ce sumă am acumulat (toate cumpărăturile mele)?
Pentru a verifica toate cumpărăturile efectuate în magazin și online, trebuie doar să vă logați în contul Dvs personal: https://www.eclair.md/account/login

Mi-am creat un cont la voi în magazin, dar nu-l pot accesa pe site.
Pentru a intra în cont, mai întai trebuie să vă înregistrați aici https://www.eclair.md/account/register, cu același email cu care v-ați făcut contul în magazin.

Cum pot să aplic reducerea mea permanentă pe site?
Pur si șimplu introduceți unul din codurile de mai sus la checkout, corespunzător sumei acumulate de Dvs, iar sistemul va reduce prețul automat.

Vreau să cumpăr un certificat cadou, pot să folosesc reducerea mea permanentă?
Nu. Certificatul cadoul este un voucher valoric, echivalent cu suma de bani pe care o plătiți.

Vreau să cumpăr produse la ofertă, reducerea mea se va calcula?
Nu, reducerea nu este valabilă la produsele care deja sunt reduse, însă suma cumpărăturii se va acumula în contul Dvs.

Am aplicat codul de reducere la checkout, dar prețul nu s-a micșorat.
Codul de reducere nu se aplică dacă: ați cumpărat un certificat cadou, ați pus în coș produse deja reduse, ați aplicat un alt cod de reducere (o ofertă specială, etc), nu ați acumulat suma corespunzătoare sau ați folosit alt email la cumpărăturile anterioare.