Posturi vacante

Eclair este primul magazin conceptual pentru casă, situat într-o clădire istorică din centrul capitalei. Din 2014, ne-am dezvoltat constant, devenind distribuitori exclusivi pentru branduri renumite din Europa și SUA. Oferim produse de înaltă calitate, inclusiv veselă, ustensile de gătit, lumânări și textile pentru casă, iar recent am lansat brandul nostru de ceaiuri premium - Kami No Kisu.

La Eclair, ne mândrim cu realizări remarcabile, inclusiv decorarea bradului Președintelui Moldovei, titlul de cel mai frumos magazin din Europa și crearea primului curs profesionist de servirea meselor. Succesul nostru este datorat unei echipe dedicate și pasionate, și suntem mereu în căutarea unor talente care să se alăture misiunii noastre de a excela.

Angajații noștri beneficiază de o infrastructură inovatoare de lucru și au potențial de avansare în cadrul companiei. Oferim un mediu de lucru dinamic și stimulativ, unde fiecare membru al echipei contribuie la succesul general al magazinului nostru.

Te invităm să explorezi oportunitățile de carieră disponibile și să te alături echipei noastre pentru a face parte dintr-o poveste de succes.