Ingrediente
- 50 gr unt
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi
- 1 ceapă medie
- 500 gr de pulpă de dovleac
- 100 gr morcov
- 100 ml frișcă 18%
- 400 ml apă
- 50 gr ciocolată neagră
- 1 linguriță chilli
- 1 linguriță scorțișoară
- sare și piper
Mod de preparare:
- Tocați ceapa și usturoiul și căliți-le în 20 gr de unt.
- Tăiați cuburi mari dovleacul și morcovul și rumenițe-le în alt castron în untul rămas și uleiul de măsline.
- Adăugați în castronul cu dovleac - ceapa și usturoiul călit și acoperiți cu capac pentru 20 minute până dovleacul devine moale.
- Adăugați chilli și apa - fierbeți vreo 5-10 minute.
- Finisați prepararea supei cu frișcă, sare, piper și da-ți supa prin blender iar pentru un rezultat mai fin treceți supa prin sită.
- Serviți supa cu ciocolată rasă și semințe de dovleac - (eu am adăugat semințe de in și de susan).
Bon Apetit!
Share:
Boeuf Bourguignon
Gugelhupf cu nuci și sirop