O rețetă super simplă și delicioasă din ingrediente obișnuite care pot fi ușor variate.

Este un aperitiv perfect noi chiar am și dejunat așa. Eu cred că ele pot decora frumos o masă de sărbătoare dar și poate fi un bun însoțitor a unui pește grilat. 

Cert este că roșiile din această perioadă sunt atât de bun e păcat de ratat deliciile naturii.

Ingrediente (pentru 2 porții)

  • 2 roșii
  • 2 linguri mari ulei de măsline
  • 1/4 de cupă de couscous
  • 10-12 bobițe de stafide
  • câteva nuci de care aveți (cele mai potrivite sunt de pin)
  • sare și piper
  • condimente - mentă șafran rozmarin
  • un cubuleț de unt

Mod de preparare

  1. Preîncălziți cuptorul la 200 grade C.
  2. Scoațeți miezul din roșii și tocați-l mărunt.
  3. Turnați un crop de apă peste couscous puneți un cubuleț de unt și mestecați lăsați pe 5 minute.
  4. Prăjiți în uleiul de măsline, stafidele, nucile și roșiile tocate, puneți condimentele și asezonați cu sare și piper.
  5. Adăugați couscousul și umpleți roșii cu masa obținută. 
  6. Puneți la cuptor pentru 15-20 minute.

Bon Apetit!

 

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de hCaptcha și hCaptcha. Se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciului.

Ultimile articole

Vezi toate

Porțelan vs. Ceramică: Care sunt diferențele și cum alegi corect - Eclair.md

Porțelan vs. Ceramică: Care sunt diferențele și cum alegi corect

Atunci când vine vorba de alegerea vaselor, farfuriilor sau obiectelor decorative pentru casă, portelanul și ceramica sunt două opțiuni populare care pot părea similare la prima vedere. Totuși, aceste două materiale au caracteristici distincte care le fac potrivite pentru diferite...

Citeşte mai mult

Popularitatea ceaiului negru în Europa - Eclair.md

Popularitatea ceaiului negru în Europa

Ceaiul este o băutură universală care, de-a lungul secolelor, a fost adoptată și adaptată de diverse culturi din întreaga lume. Totuși, tipurile de ceai preferate și consumate variază semnificativ între regiuni. În Europa, ceaiul negru este preferatul majorității consumatorilor, în...

Citeşte mai mult

Totul despre ustensilele de bucătărie cu și fără BPA, PVC, ftalati - Eclair.md

Totul despre ustensilele de bucătărie cu și fără BPA, PVC, ftalati

Într-o eră în care sănătatea și bunăstarea sunt priorități fundamentale, alegerea ustensilelor de bucătărie poate avea un impact semnificativ asupra stilului nostru de viață. Deși s-ar putea să nu ne gândim adesea la ele, materialele din care sunt fabricate ustensilele...

Citeşte mai mult