O rețetă super simplă și delicioasă din ingrediente obișnuite care pot fi ușor variate.
Este un aperitiv perfect noi chiar am și dejunat așa. Eu cred că ele pot decora frumos o masă de sărbătoare dar și poate fi un bun însoțitor a unui pește grilat.
Cert este că roșiile din această perioadă sunt atât de bun e păcat de ratat deliciile naturii.
Ingrediente (pentru 2 porții)
- 2 roșii
- 2 linguri mari ulei de măsline
- 1/4 de cupă de couscous
- 10-12 bobițe de stafide
- câteva nuci de care aveți (cele mai potrivite sunt de pin)
- sare și piper
- condimente - mentă șafran rozmarin
- un cubuleț de unt
Mod de preparare
- Preîncălziți cuptorul la 200 grade C.
- Scoațeți miezul din roșii și tocați-l mărunt.
- Turnați un crop de apă peste couscous puneți un cubuleț de unt și mestecați lăsați pe 5 minute.
- Prăjiți în uleiul de măsline, stafidele, nucile și roșiile tocate, puneți condimentele și asezonați cu sare și piper.
- Adăugați couscousul și umpleți roșii cu masa obținută.
- Puneți la cuptor pentru 15-20 minute.
Bon Apetit!
Share:
Les Crepes - cuceresc inima oricui
Galette aux Prunes