Feta coaptă cu miere

Dacă nu sunteți pentru prima dată oaspete pe blogul nostru cu rețete, atunci sigur cunoașteți că adorăm rețetele de aperitive simple și gurmande.

Această rețetă ni s-a părut perfectă și pentru un brunch de Crăciun cât și pentru o seară în care dorim să ne delectăm cu niște "comfort food".

Ingrediente:

  • 500g de brânză feta
  • 2-3 linguri de miere
  • 1/2 cană de măsline (alege-ți favoritele, verzi sau negre)
  • 2 betisoare de scortisoară
  • 2 linguri de ulei de măsline (pentru a unge tava)
  • chilli pe vârf de cuțit

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o formă de copt, așezați feta pe tavă, lăsând puțin spațiu între bucăți. Asezonați brânza cu chilli, turnați peste ea mierea, adăugați olivele și scorțișoara.

Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 25-30 de minute sau până când se rumenește brânza.

Serviți-o cu pâine proaspătă și o salată din spanac și curmală japoneză.

 

Bon Apetit!