Ingrediente:
pentru 5 ramekinuri

500 ml frișcă 35%
5 gălbenușuri
50 g cupă zahăr (plus pentru ardere)
3 linguri ceai Oriental Pistachio Kiss, Kami no Kisu

Metodă de preparare:
(Urmăriți rețeta video aici)


Preîncălziți cuptorul la 150 C. Amestecați într-o cratiță ceaiul și frișca, la foc mediu încălziți până la 80-90 C, important e să nu aduceți la fierbere. Scoateți cratița de pe aragaz și lăsați pentru 15 minute.

Într-un bol bateți gălbenușurile cu zahărul, adăugați-le treptat în frișca cu ceaiul strecurat.

Turnați amestecul în forme și puneți-le într-o baie de apă la cuptor pentru 30-40 minute până se fixează, dar în centrul formei crema încă este moale.

Lăsați crema să se răcească, acoperiți-o cu folie și puneți ramekinurile pentru cel puțin 2 ore la frigider.

Înainte de servire acoperiți crema cu zahăr și rumeniți zahărul cu un dispozitiv de ardere timp de un minut, serviți imediat.

Savurați ✨☕️

Salvați și distribuiți această rețetă, astfel ne motivați să lansăm altele noi 🤗

Latest Stories

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.