Ingrediente:
pentru 5 ramekinuri
500 ml frișcă 35%
5 gălbenușuri
50 g cupă zahăr (plus pentru ardere)
3 linguri ceai Oriental Pistachio Kiss, Kami no Kisu
Metodă de preparare:
(Urmăriți rețeta video aici)
Preîncălziți cuptorul la 150 C. Amestecați într-o cratiță ceaiul și frișca, la foc mediu încălziți până la 80-90 C, important e să nu aduceți la fierbere. Scoateți cratița de pe aragaz și lăsați pentru 15 minute.
Într-un bol bateți gălbenușurile cu zahărul, adăugați-le treptat în frișca cu ceaiul strecurat.
Turnați amestecul în forme și puneți-le într-o baie de apă la cuptor pentru 30-40 minute până se fixează, dar în centrul formei crema încă este moale.
Lăsați crema să se răcească, acoperiți-o cu folie și puneți ramekinurile pentru cel puțin 2 ore la frigider.
Înainte de servire acoperiți crema cu zahăr și rumeniți zahărul cu un dispozitiv de ardere timp de un minut, serviți imediat.
Savurați ✨☕️
Salvați și distribuiți această rețetă, astfel ne motivați să lansăm altele noi 🤗
Share:
Broccoli în sos curry🥦
Supă delicioasă de linte