Rădăcina de țelină, pe nedreptate nu prea se întâlnește la mese festive, deși este un ingredient fantastic din toate punctele de vedere.
Eu ador să îl combin cu aroma iute de la brânza cu mucegai și ceva dulce, dulceațuri dulci-acrișoare spre exemplu, ori fructe uscate.
Ingrediente:
- jumătate de rădăcină de țelină
- ulei de măsline
- 100 g curmale (medjool sunt preferatele mele)
- brânză cu mucegai 75 g
Metodă de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul la 180 și feliați rondele rădăcina de țelină, stropiți-o cu ulei și coaceți-o timp de 30 minute.
2. Separați curmalele de sâmburi astfel încât să obțineți 2 jumătăți.
3. Asamblați aperitivul și serviți-l imediat.
Bon Apetit!
Share:
Scoici St. Jacques cu puree de morcov
Paste cu pesto din leurdă