Rădăcina de țelină, pe nedreptate nu prea se întâlnește la mese festive, deși este un ingredient fantastic din toate punctele de vedere.
Eu ador să îl combin cu aroma iute de la brânza cu mucegai și ceva dulce, dulceațuri dulci-acrișoare spre exemplu, ori fructe uscate.
Ingrediente:
- jumătate de rădăcină de țelină
- ulei de măsline
- 100 g curmale (medjool sunt preferatele mele)
- brânză cu mucegai 75 g
Metodă de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul la 180 și feliați rondele rădăcina de țelină, stropiți-o cu ulei și coaceți-o timp de 30 minute.
2. Separați curmalele de sâmburi astfel încât să obțineți 2 jumătăți.
3. Asamblați aperitivul și serviți-l imediat.
Bon Apetit!

Ultimile articole

Vezi toate

Lumea KitchenAid: Tradiție, inovație și perfecțiune în bucătăria ta - Eclair.md

Lumea KitchenAid: Tradiție, inovație și perfecțiune în bucătăria ta

Mai nou, am adus în magazinul nostru un brand cu o tradiție de excepție în bucătărie – KitchenAid, un simbol al calității, inovației și designului în bucătărie. Într-o perioadă în care fiecare detaliu contează, KitchenAid reprezintă alegerea perfectă pentru cei...

Citeşte mai mult

Porțelan vs. Ceramică: Care sunt diferențele și cum alegi corect - Eclair.md

Porțelan vs. Ceramică: Care sunt diferențele și cum alegi corect

Atunci când vine vorba de alegerea vaselor, farfuriilor sau obiectelor decorative pentru casă, portelanul și ceramica sunt două opțiuni populare care pot părea similare la prima vedere. Totuși, aceste două materiale au caracteristici distincte care le fac potrivite pentru diferite...

Citeşte mai mult

Popularitatea ceaiului negru în Europa - Eclair.md

Popularitatea ceaiului negru în Europa

Ceaiul este o băutură universală care, de-a lungul secolelor, a fost adoptată și adaptată de diverse culturi din întreaga lume. Totuși, tipurile de ceai preferate și consumate variază semnificativ între regiuni. În Europa, ceaiul negru este preferatul majorității consumatorilor, în...

Citeşte mai mult