Există un adevăr, toți încercăm să reducem zahărul din viața noastră, el se depune acolo unde nu-i cazul și nu are mare valoare nutritivă.

Ar fi o chestie să știm că am mâncat un desert și ăsta a fost tot zahărul din rația zilnică. Din nefericire el este peste tot, în mezeluri, sosuri, băuturi, ceai, cafea, conserve, etc.

O alimintație echilibrată înseamnă una naturală, nu toți avem luxul să gătim în fiecare zi acasă și să deținem controlul - dar totuși eu sunt pentru echilibru și nicidecum pentru decizii categorice.

Panna Cotta fără zahăr este rețetă descoperită la dietolog, e un compromis bunicel pentru cei care iubesc deserturile.

L-am servit cu piersice care caramelizat în sucul propriu.

Ca să scoateți din forma panna cotta - puneți pentru foarte puțin timp într-un vas cu apă caldă.

Bon Apetit și o siluetă perfectă să aveți!

 

Ultimile articole

Vezi toate

Lumea KitchenAid: Tradiție, inovație și perfecțiune în bucătăria ta - Eclair.md

Lumea KitchenAid: Tradiție, inovație și perfecțiune în bucătăria ta

Mai nou, am adus în magazinul nostru un brand cu o tradiție de excepție în bucătărie – KitchenAid, un simbol al calității, inovației și designului în bucătărie. Într-o perioadă în care fiecare detaliu contează, KitchenAid reprezintă alegerea perfectă pentru cei...

Citeşte mai mult

Porțelan vs. Ceramică: Care sunt diferențele și cum alegi corect - Eclair.md

Porțelan vs. Ceramică: Care sunt diferențele și cum alegi corect

Atunci când vine vorba de alegerea vaselor, farfuriilor sau obiectelor decorative pentru casă, portelanul și ceramica sunt două opțiuni populare care pot părea similare la prima vedere. Totuși, aceste două materiale au caracteristici distincte care le fac potrivite pentru diferite...

Citeşte mai mult

Popularitatea ceaiului negru în Europa - Eclair.md

Popularitatea ceaiului negru în Europa

Ceaiul este o băutură universală care, de-a lungul secolelor, a fost adoptată și adaptată de diverse culturi din întreaga lume. Totuși, tipurile de ceai preferate și consumate variază semnificativ între regiuni. În Europa, ceaiul negru este preferatul majorității consumatorilor, în...

Citeşte mai mult