Există un adevăr, toți încercăm să reducem zahărul din viața noastră, el se depune acolo unde nu-i cazul și nu are mare valoare nutritivă.
Ar fi o chestie să știm că am mâncat un desert și ăsta a fost tot zahărul din rația zilnică. Din nefericire el este peste tot, în mezeluri, sosuri, băuturi, ceai, cafea, conserve, etc.
O alimintație echilibrată înseamnă una naturală, nu toți avem luxul să gătim în fiecare zi acasă și să deținem controlul - dar totuși eu sunt pentru echilibru și nicidecum pentru decizii categorice.
Panna Cotta fără zahăr este rețetă descoperită la dietolog, e un compromis bunicel pentru cei care iubesc deserturile.
L-am servit cu piersice care caramelizat în sucul propriu.
Ca să scoateți din forma panna cotta - puneți pentru foarte puțin timp într-un vas cu apă caldă.
Bon Apetit și o siluetă perfectă să aveți!
Share:
Mug Muffin cu mascarpone si dulceata de trandafir
Conchiglioni sau scoici uriase umplute si coapte