Năutul crocant este o gustare delicioasă, simplu de preparat și plină de proteină. El va conferi textură interesantă salatelor și wrapurilor ori poate fi servit ca un snack.
Cel mai recomandat e să le mâncați în ziua când sunt preparate. Preferabil e să le păstrați într-o caserolă la cald, în frigider își vor pierde repede textura.
Puteți să adăugați orice condiment vă place, ingredientele de bază sunt sarea și uleiul vegetal.
Ingrediente:
- 1 borcan de năut conservat
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță oregano
- 1 linguriță roșii uscate pisate
- 1 linguriță usturoi granulat
Mod de preparare:
- Amestecați uleiul cu toate condimentele, mixați-le cu năut.
- Coaceți năutul la 220 C timp de 20-30 de minute.
Bon Apetit!
Share:
Lipii din urzici
Brownie din zucchini