Kami Cocktails: Ice Tea Prosecco
La toți ne plac băuturile răcoritoare, mai puțin cantitatea de zahăr din ele. Noi vă propunem să infuzați “Ice Tea Prosecco”preparat din legendarul nostru Jun Chiyabari din Nepal, preparat după metoda chineză.
*notă: Puteți ajusta cantitatea de alcool, pentru un gust mai intens puteți folosi aceiași cantitate de alcool și aceiași cantitate de ceai. Dacă doriți să îndulciți băutura, folosiți mierea.
Ingrediente:
8 linguri de ceai
1200 ml apă
700 ml spumant
4-5 piersici flori de levănțică
1200 ml apă
700 ml spumant
4-5 piersici flori de levănțică
Mod de preparare:
Preparați ceaiul și lăsați-l să se răcească. Scoateți infuzia în timpul preparării după 5 minute de infuzare.
Adăugați levănțica și piersicile feliate, lăsați-le să se infuzeze la frigider timp de o oră, or pentru gust și mai bun, peste noapte.
Amestecați ceaiul cu Prosecco. Băutura într-un bol sau ulcior mare, să arate cât mai generos.