Cocktailul de creveți se crede că are origini în Statele Unite, devenind popular în jurul anilor 1950. Rădăcinele lui pornesc din San Francisco.
Rețeta originală este compusă din ketchup, sos Worcestershire, tabasco și oțet.
A devenit un preparat care acompania des întâlnirile sociale și evenimentele elegante.
Ei bine, ketchup de casă eu nu am reușit să fac, dar mie îmi place mult cum funcționează cu sosul gros de roșii.
Țin să menționez că gustul creveților fresh este incomparabil cu cei congelați.
Ingrediente:
1 kg de creveți de la Ocean Fish
paprika
suc de la o jumătate de lămâie
250 g sos de roșii (marinara)
adițional puteți adăuga felii de olive verzi
câteva fire de pătrunjel
câteva fire de ceapă verde
sare și piper alb
Metodă de preparare:
Asezonați creveții cu sare, piper alb, paprika și suc de lămâie. Grilați-i.
Amestecați într-un bol celelalte ingrediente transferați sosul într-un vas frumos, aranjați creveții pe marginea vasului.
Bon apetit!
Share:
Cea mai festivă și rapidă rețetă de somon
Kami Cocktails: Ice Tea Prosecco