Cheescake-urile raw vegan au devenit tot mai populare în ultimii ani, evident acest lucru se datorează ingredientelor sănătoase din care este creat, iar în al doilea rând se prepară la fel de ușor ca și cel clasic. 
Baza acestei creme sunt nucile de caju cu aromele puteți experimenta și crea rețeta după propriul plac și atunci veți avea un desert de autor, spre exemplu puteți adăuga ceai matcha, căpșuni sau zmeură în compoziția cremei și etc.
Pentru 10 persoane
Ingrediente:
Pentru blat:
  • 1 cupă curmale fără sâmburi
  • 1/2 cupe nuci 
  • 2 linguri mari ulei de cocos
Pentru cremă:
  • 2 cupe caju
  • 1/3 cupă unt de cocos
  • coaja rasă a două lămâi
  • sucul la o lămâie
  • 4 linguri mari sirop de arțar
  • 1/2 linguriță mică turmeric (curcumă)
Mod de preparare:
  
Punem la înmuiat nucile de caju peste peste noapte sai pentru jumătate de oră în apă fierbinte. Uscați-le bine.
Preparăm crusta înaintea cremei, punem curmalele, nucile și uleiul de cocos în blender și mixăm până obținem o pastă lipicioasă.
Formăm un blat din pasta noastră într-o formă 15 cm (de 6 inch spring form), și o punem în congelator. 
Puneți ingrediențele pentru cremă în blender până obțineți o cremă fină.
Turnați crema peste crustă și puneți cheesecake în frigider peste noapte, iar dacă sunteți foarte nerăbdători, în congelator.
Bon Apetit!

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de hCaptcha și hCaptcha. Se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciului.

Ultimile articole

Vezi toate

Porțelan vs. Ceramică: Care sunt diferențele și cum alegi corect - Eclair.md

Porțelan vs. Ceramică: Care sunt diferențele și cum alegi corect

Atunci când vine vorba de alegerea vaselor, farfuriilor sau obiectelor decorative pentru casă, portelanul și ceramica sunt două opțiuni populare care pot părea similare la prima vedere. Totuși, aceste două materiale au caracteristici distincte care le fac potrivite pentru diferite...

Citeşte mai mult

Popularitatea ceaiului negru în Europa - Eclair.md

Popularitatea ceaiului negru în Europa

Ceaiul este o băutură universală care, de-a lungul secolelor, a fost adoptată și adaptată de diverse culturi din întreaga lume. Totuși, tipurile de ceai preferate și consumate variază semnificativ între regiuni. În Europa, ceaiul negru este preferatul majorității consumatorilor, în...

Citeşte mai mult

Totul despre ustensilele de bucătărie cu și fără BPA, PVC, ftalati - Eclair.md

Totul despre ustensilele de bucătărie cu și fără BPA, PVC, ftalati

Într-o eră în care sănătatea și bunăstarea sunt priorități fundamentale, alegerea ustensilelor de bucătărie poate avea un impact semnificativ asupra stilului nostru de viață. Deși s-ar putea să nu ne gândim adesea la ele, materialele din care sunt fabricate ustensilele...

Citeşte mai mult