Cheltuiți încă 2,000.00 MDL pentru a beneficia de livrare gratuită!
Vizualizate recent
Căutare
de Ana Maria Cojocaru
Desert dietetic din brânza
de Ana Maria Cojocaru
Desert din cafea
Ador dejunul și il consider cea mai importantă parte a zilei pentru că anume atunci îmi setez dispoziția și energia pentru o zi întreagă. Variez des meniul dimineții prin multe rețete rapide, uneori am pofta de sărat alteori de dulce, o rețetă simplă care o puteți lua și în lunch box ca gustare este desertul din cafea care este unul din cei mai buni priteni ai siluetei.
Ingrediente
2 lingurițe de espresso
1 lingură zahăr
1 banană mare
250 brânză de vaci fără grăsime
10 gr ciocolată neagră 72%
2 linguri de alune tocate
Mod de preparare
Amestecăm cafeaua și zahărul și lăsăm la răcit
Mărunțim banana în blender, dar nu până la urmă masa nu trebuie să fie prea lichidă
Amestecăm cafeaua, banana și brânză
Împărțim în 4 pahare și punem la frigider, înainte de servire înfrumuțesăm cu cicolată rasă și migdale
Sfaturi
Puteți utiliza oricare alte nuci care vă plac, recomand să aveți espresso din cafea naturală
Atunci când vine vorba de alegerea vaselor, farfuriilor sau obiectelor decorative pentru casă, portelanul și ceramica sunt două opțiuni populare care pot părea similare la prima vedere. Totuși, aceste două materiale au caracteristici distincte care le fac potrivite pentru diferite...
Ceaiul este o băutură universală care, de-a lungul secolelor, a fost adoptată și adaptată de diverse culturi din întreaga lume. Totuși, tipurile de ceai preferate și consumate variază semnificativ între regiuni. În Europa, ceaiul negru este preferatul majorității consumatorilor, în...
Într-o eră în care sănătatea și bunăstarea sunt priorități fundamentale, alegerea ustensilelor de bucătărie poate avea un impact semnificativ asupra stilului nostru de viață. Deși s-ar putea să nu ne gândim adesea la ele, materialele din care sunt fabricate ustensilele...
Share:
Salata libaneza Tabbouleh
Dolma in stil caucazian