- 500 gr sfeclă roșie
- 100 ml miere limpede
- 2 linguri mari ulei de măsline
- sucul de la o portocală
- 320 gr de foietaj
- 15 g migdale (pot fi înlocuite cu orice alte alune)
- 25 grame de branzâ de capră, feta sau brie
- germeni de ceapă, lăstari de floarea soarelui, poate fi inlocuit cu ruccola
Mod de preparare
- Preîncălziți cuptorul la 200 C între timp pregătiți ingredientele
- Decojiți sfecla și tăieți rondele, aranjați-le rondele pe o tavă, asezonați-le cu sare, piper, adăugați peste ele mierea, sucul de o portocală Puneți-le în partea de sus a cuptorului pentru 25 minute până se înmoaie.
- Întindeți foietajul pe o tavă, împungeți ușor aluatul cu o furculiță, astfel aluat va respira și nu se va umfla și puneți la cuptor pentru 20 minute în partea din mijloc.
- După ce le-ați scos din cuptor, puneți sfecla peste aluat și lăsați cam 2 cm distanță de la margine, adăugați deasupra brânza, alunele tăiate și asezonați cu un pic de ulei deasupra, puneți la cuptor pentru 10 minute.







Share:
Ouă decorate cu iepuraș Hello Easter
Detoxifiem organismul in 3 zile