Pip Studio - istoria brandului olandez, atemporal și colecțiile sale

Anke van der Endt a absolvit în 1996 Academia de Design din orașul olandez Eindhoven. Imediat după absolvire a început să lucreze ca designer independent pentru diferite companii. Întrucât Anke își proiectează singura propriile produse, în 2007 a decis să-și înființeze propria marcă. Deoarece Pip este alter ego-ul lui Anke, ea a decis să-i acorde lui Pip un rol central.

 

Pip îi duce pe fanii săi într-o călătorie incredibilă, mereu în căutare de inspirație nouă pentru a proiecta noi și noi colecții, oriunde merge. Designurile spun poveștile acestei călătorii și au fost inspirate de picturi murale orientale tradiționale, grădini botanice și multe altele. Aceste povești sunt punctul de plecare, sufletul mărcii. Studioul lui Pip realizează produse zi de zi. Ochiul ei pentru detalii unice, rafinament și elegantă, finisaje speciale, asigură că produsele sale aduc un strop de strălucire în viața de zi cu zi. Această viziune de design este articulată în deviza Pip Studio, devenind moto-ul brandului: ,,Produse fericite pentru oameni fericiți.‘’ 



Pip își urmărește întotdeauna inima, pasiunea și rămâne fidelă intuiției sale. Colecțiile Pip Studio sunt conectate între ele, toate desenele se potrivesc minunat și totodată fiecare motiv individual are propriul său farmect. Produsele lui Pip cuceresc inimile și mințile de pretutindeni. 

Pip nu este ghidată de modă, de tendințe sau chiar de comerț, ea face doar ceea ce îi place și găsește frumosul oriunde, permanent tinde spre standarde ridicate. Acest lucru poate părea controversat sau contradictoriu, dar nu este. Colecțiile sale de mix-and-match au cucerit toate magazinele mari și de specialitate din întreaga lume. Pip Studio fiind vândut în peste 40 de țări.

Produsele Pip Studio sunt apreciate și căutate pentru calitate foarte înaltă, pentru veselă, obiecte de decor, lenjerie de pat, perne decorative, textile pentru baie, articole de uz casnic, draperii și tapet. Designurile colecțiilor populare, pe care iubitorii mărcii le cunosc foarte bine, și-au găsit drumul și pe tapet. Păsările, colivii și florile luxuriante încântă privirea și creează o atmosferă magică. Pip Studio este sinonim cu tapetul cu un design unic printr-o varietate de modele, care sunt create pentru ca să vă inspire în fiecare zi. 

 

Imaginile de fundal de la Pip Studio se prezintă în culori vesele și modele romantice cu o notă de exotic sau vintage, cu păsări și flori, cu motive botanice, cu dungi și strălucire subtilă, cu picături geometrice printre flori, cu frunze și fluturi, cu cireșe sau ornamente în stil propriu și tipic pentru Pip Studio. Paleta de culori a imaginilor de fundal răspândește o buna dispoziție și este o garanție atrăgătoare. Colecțiile sunt atât subtile, cât și surprinzătoare - un punct culminant absolut!

Din 2007 Pip Studio a vrăjit milioane de oameni din întreaga lume, pentru că este o linie exclusiva, cu detalii inspirate de lucruri simple, dar care merită atenția noastră pentru frumusețea lor. Viață de zi cu zi ne face uneori să uităm să aruncăm o privire mai atentă asupra florilor mici, a păsărilor fermecătoare și a vieții pe care o găsim în paradisuri amenajate chiar lângă casa noastră. Alăturați-vă acestui farmec!

https://www.eclair.md vă oferă o selecție de Colecții de la Pip Studio din Amsterdam. Ele corespund exact filosofiei designerului Anke van der Endt ,,Produse fericite pentru oameni fericiți’’.


Aduceți aceasta bucurie pură în casele voastre sub forma de obiecte din porțelan cu design somptuos. Fie că preferați rozurile delicate sau albastrul deschis la culoare, fie că doriți aranjamente florale bogate sau un decor floral ușor și aerisit, veți găsi, cu siguranță, articole care să se potrivească gustului dvs. și să vă facă casa să strălucească.



Colecții Pip Studio

Pip Studio te duce într-o lume cu diferite colecții. Gama se extinde constant. Veți fi surprinși de diferitele stiluri, care vor îmbogăți atmosfera de la masa din casa Dvs. Orice v-ar placea, Pip Studio este fericit să vă ducă în fantezia ei colorata! Sunteți pregătiți pentru o mare aventura?

Royal White  

Eleganță, design și stil!

Colecția Royal White a ajuns să domnească cu desăvârșire. Detaliile fine din porțelan alb, în albastru și auriu, dar fără a exagera, îi cuceresc pe cei care au bun gust în alegerea pieselor, care vor face parte din amenajarea meselor. Porțelanul din aceasta colecție are detalii mici și unice, care se încadrează perfect în colecțiile noastre florale. Motivele vegetale alternează cu compoziții de buline aurii și albastru nobil. Trandafirii și crenguțele încântă prin finețe și rafinamentul lor. Bucurați-vă la cina de băuturile preferate servite în cele mai frumoase pahare din colecția Royal White. Fie că doriți să cumpărați farfuriile sau cupele noastre, momentele Dvs. de bucurie vor fi cu totul speciale de acum înainte. Sărbătoriți viață regal! Combinați cu obiecte din aceeași linie sau adăugați mai multă culoare cu alte colecții Pip Studio. Dacă organizați o întâlnire cu prietenii, aruncați o privire și la vesela noastră de patiserie Royal. Ceainicul de porțelan Royal, ceștile și cănile, platoul de ceai, platoul de tort și tacâmurile vor pune ultimele accente pe masa. De acum încolo, veți dori să vă beți ceaiul doar în stil regal! 

Royal Multicolour 

Delicatețe, creativitate și stil!

Căutați mai mult decât clasicul nostru Royal White? Apoi, lăsați-vă seduși de colecția noastră Royal Multicolour, unde veți fi înconjurați de culori și modele vesele. Acum bucurați-vă și mai mult de momentele voastre speciale și faceți-o mai colorata cu aceasta colecție unică de porțelan. Lăsați-vă ghidați de dragoste, culori și natura cu aceasta colecție. Porțelanul nostru Royal este cel care atrage atenția pe masa Dvs. de la cina sau în bufetul cu porțelan. Diverse culori vesele sunt combinate cu o varietate de imprimeuri, flori și modele minunate. Veți găsi elemente istorice, care sunt decorate cu flori vintage, ramuri și detalii aurii. Dacă vi se pare imposibil să alegeți între diversele noastre colecții de porțelan Royal, puteți opta pentru o combinație a diferitelor culori. Amestecați și combinați cu boluri, farfurii și căni din linia Royal White pentru a crea un rezultat frumos. Dungile sunt mai mult stilul Dvs? Aruncați o privire la vesela Royal Stripes. Ce articol veți adaugă la colecția Dvs?


Royal Stripes 

Inspirație naturală pentru delicatețe!

Pip Studio introduce o nouă colecție în cadrul familiei de porțelan Royal. Royal Stripes este cea mai recentă completare a colecțiilor Royal deja existente. 

Știați, că Royal Stripes este o combinație între popularele colecții Royal White și Royal Multicolour? Aruncați o privire asupra colecției Royal Stripes și inspirați-vă pentru momente confortabile cu o farfurie sau o ceașcă unică și deplasați-vă într-o lume a minimalismului în care accentele aurii vă vor surprinde. Fie că sunteți în căutarea veselei pentru un ceai, o zi de naștere sau o cina în familie, la Pip Studio puteți alege dintr-o gama largă. Toate colecțiile Royal sunt alcătuite din diverse elemente istorice, cu o prezentare nouă. Flori de epoca, floare albastra, ramuri și detalii aurii sunt încorporate în produsele din porțelan. Formele și desenele elegante sunt reflectate în fiecare colecție Royal și, prin urmare, pot fi combinate minunat unul cu celălalt.


Early Bird 

Păsări și Flori pe masă! 

Pip Studio revine la începuturi creând colecția Early Bird. În cadrul acestei linii a devenit clar, că pasărea pe o ramură a devenit foarte populară. Pip Studio a făcut acum o mică selecție a celor mai bune piese din prima serie Pip Studio Floral. Trandafirii, florile exotice și frumoasa pasăre așezată pe ramura încântă prin rafinament și culoare. Combinați cu produse din aceeași linie sau adăugați mai multă culoare cu alte colecții Pip Studio. Amestecați stilurile și modelele cu luxul și stilul, atunci când serviți masa.


Jolie 

Inspirație naturală pentru delicatețe!

Jolie este o colecție nou-nouță de la Pip Studio 2021, care vă duce într-o călătorie într-un loc fericit, pe Insula Comorilor. O recomandăm tuturor iubitorilor de porțelan Pip Studio, deoarece este o ocazie perfectă pentru a face că acest porțelan frumos să apară și în colecțiile Dvs. Întregul design bogat al acestei colecții se bazează pe plante și flori tropicale, palmieri și fructe colorate și proaspete. O specie rară de stârc alb este combinata cu măiestrie cu flori presate și puncte aurii. Delicatețea domnește în detaliile pline de viață ale colecției Jolie, cu pasărea rara și farmecele creative ale unei insule tropicale. Imaginile amintesc de prospețimea mării. Colecția Jolie include, de asemenea, sticlă nouă, cu relief în dungi, în doua culori potrivite: roz și albastru. 


Love Birds 

Magia s-a întors!

Este o revenire la un design preferat și la rădăcinile mărcii, care renaște din nou! Un medalion decorativ, convex, ocupă locul central în aceasta colecție. Tendințele retro și vintage au adus o senzație nostalgica și au salvat modelele frumoase, care au avut succes în trecut și sunt încă iubite de toată lumea. Colecția Love Birds a revenit cu tot! Au fost reformate medalioanele în relief, dar au păstrat toată frumusețea păsărilor mici și luxoase, care se remarca printre culorile, care variază de la roșu aprins la tonuri pastelate. Fie că completați piesa lipsa din colecția Dvs, fie că transformați stilul cu rafinament, linia Love Birds vă va cuceri!


La Majorelle 

Naturalețea tuturor grădinilor din lume!

Linia La Majorelle și-a căutat inspirația nu numai în grădinile europene, dar și în flora și fauna internațională, cum ar fi palmierii maiestuoși și maimuțele curioase. Punctele și dungile de pe fundal conferă acestui design o combinație surprinzătoare și modernă. Colecția La Majorelle include și piese din sticlă cu un peisaj de basm, auriu. Colecția are un farmec adevărat, care vrăjește delicat! 


Winter Wonderland

De la pădurile europene în casa Dvs!

De data aceasta inspirația s-a apropiat de casă, de pădurile din Olanda, cu toată flora și fauna bogată de iarnă. Sunt mici veverițe, flori și fructe de sezon, pe care le găsești iarna pe teritoriul european. Linia Winter Wonderland vă oferă o experiență orbitoare cu vesela concepută și imprimata unic, dar și pahare de sticlă cu detalii aurii încântătoare. Pentru a vă încălzi nopțile reci, ce ziceți de o cina la lumina lumânărilor cu aceasta comoară pe masă?


Home Deco

Colecția de genți este formată din diverse modele precum: geanta de umăr, geanta de călătorii, geanta de plajă, geantă de weekend, geantă de cumpărături, portofel și genți cosmetice. Toate imprimeurile sunt inspirate din călătoriile în Marrakech, în desertul Moon Delight și multe alte locuri frumoase.

Cutiile au succes atunci, când vine vorba de decorare și organizare cu mult bun gust. Și sunt extrem de versatile: pot fi folosite că suport pentru ceasuri, bijuterii sau articole minuscule, pot fi folosite că piesa de decor sau pot fi umplute cu bunătăți pentru o persoana draga și oferită cadou. Pip Studio transformă casa Dvs într-un loc fantastic! 

Pernele de catifea cu imprimeuri, care amintesc de stilul indian pot fi complementare pentru vaze și tăvi din camera de zi, combinându-se perfect cu diferite stiluri de decor. Lăsați Pip Studio să invadeze fiecare camera din casa Dvs!

Cine nu a fost niciodată vrăjit de lumânări, de sfeșnice frumoase și delicate, care crează o aura de magie și farmec? Acum puteți combina porțelanul sofisticat Pip Studio cu sfeșnice realizate din metal cu vopsea ultra-lucioasă, de diferite dimensiuni.

Când faceți ordine, gândiți-vă la o galerie, în care toate fotografiile trebuie să fie văzute în același timp. Plasați fotografiile din vacanțe de familie sau alte amintiri frumoase. Materialele durabile și un fundal bine ales vor oferi casei Dvs viață prin amintiri memorabile.

Orice spatiu este corect decorat, atunci când sunt prezente și vazele, care se potrivesc cu toate stilurile. Vazele de la Pip studio fabricate din oțel inoxidabil, emailate, în culori care vor lasă totul mai bine decorat. Puteți folosi flori naturale sau artificiale, care vor adaugă o nota foarte luxoasa mediului.

Sunteți în căutarea primului, al doilea sau al treilea set de veselă din porțelan? Pentru o vesela clasică cu detalii aurii, aruncați o privire asupra colecțiilor Royal. Doriți mai multă culoare? Încercați  colecțiile La Majorelle, Jolie sau Love Birds. 

La Pip Studio veți găsi articolele de baza, cum ar fi farfurii și boluri pentru micul dejun sau cina și, desigur, totul pentru servit ceaiul sau deserturile. 

O vesela frumoasa din porțelan nu ar fi completa fără un set de pahare potrivite și suporturi pentru lumânări de la Pip Studio.


Și nu uitați, că Pip Studio aduce Fericirea în fiecare casă!


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.