B2B

Eclair este distribuitor exclusiv în Moldova la peste 10 producători internaționali de calitate înaltă. Cumulativ, avem acces la un portofoliu de sute de mii de produse inedite. Oferim multiple oportunități de business și suntem bucuroși să colaborăm în oricare formulă de mai jos:

- Dealer (reseller).
Destinată comercianților care au un magazin, website, cafenea, sau orice locație cu un flux stabil de vizitatori. Oferim marjă comercială atractivă, expertiza noastră în vânzări pe piața locală, promovare pe canalele noastre a locației Dvs, susținere și ghidare pe tot parcursul colaborării, metode flexibile de plată, soluții de împachetare, livrare în toată țara și alte beneficii. Menținem aceeași politică de prețuri retail între toți dealerii. Acces la un sortiment mare de produse, dintre care, 3-4 mii de poziții permanent în stoc, care se reînnoiesc lunar. 

- Horeca.
Destinată hotelurilor, restaurantelor și cafenelelor. Oferim o gamă variată de soluții: veselă specială pentru servit, ustensile de gătit, decorațiuni și accesorii pentru interior, soluții de parfumare ambientală, ceaiuri organice și infuzii de fructe pentru meniul de băuturi reci și calde și altele. Reduceri speciale în funcție de volum și metode flexibile de plată. Diferite opțiuni de promovare a locației Dvs pe canalele noastre.

- Corporate.
Oferim soluții personalizate pentru companiile care doresc să facă cadouri angajaților sau clienților săi. Avem o gamă foarte variată de produse și putem furniza chiar și ambalaje (cutii, pungi) tipizate cu logo-ul companiei Dvs. Clienții corporativi de asemenea beneficiază și de reduceri speciale, iar datorită facturii fiscale, aceste cheltuieli sunt deductibile.

- Designeri & decoratori.
Dacă vă ocupați cu designul de interior, decorarea evenimentelor, sau orice activitate legată de acestea - și amenajați spațiile clienților Dvs cu produsele noastre, noi vă vom remunera cu un comision fix din toate vânzările către acest client.

- Ambasadorii Eclair.
Persoanele care împărtășesc valorile companiei noastre și doresc să ne promoveze produsele sau magazinul, pot să adere la programul nostru de "brand ambassador". 

Pentru a aplica la una din programele de mai sus, expediaza-ne un email la adresa: sales@eclair.md