Despre noi

The art of living, since 2014.
Comercializăm produse inovatoare pentru un mod de viață frumos și sănătos, de la veselă fină, ustensile de gătit, decorațiuni, lenjerie de pat și textile pentru casă, fragranțe și lumânări parfumate, săpunuri și cosmetice; până la sticle pentru hidratare, pungi reutilizabile, lunch boxuri, ceaiuri organice, dulciuri artizanale, și multe multe altele, doar de la producători europeni, de înaltă calitate. În plus, vă împachetăm drăguț și gratuit cumpărăturile destinate cadourilor.

Concept store.
Eclair este mai mult decât un magazin sau un boutique, este un concept store, care prezintă un stil de viață, cu produse unice și evenimente exclusiviste. Concept store este despre noi descoperiri și experiențe. De aceea schimbăm produsele și design-ul interior periodic, ca să fim mereu interesanți. Fiecare produs este ales cu grijă de la fiecare brand și designer în parte. Apoi sunt mixate între ele pe rafturile magazinului, într-un mod cât mai atractiv. Indiferent dacă ne vizitați pe site sau în magazin, vom face tot posibilul să aveți o experiență unică.

Locație istorică.
Magazinul nostru se află în centrul istoric al Chișinăului, pe strada Mihai Eminescu 24. Clădirea magazinului este monument de arhitectură de însemnătate naţională, introdus în Registrul monumentelor de istorie şi cultură a municipiului Chişinău. Noi am renovat integral toată clădirea, păstrându-i aspectul său istoric, contribuind astfel la conservarea arhitecturii istorice a Chișinăului.

Reprezentanță oficială.
Lucrăm doar direct cu producătorii, fără intermediari. Noi suntem reprezentanții oficiali și distribuitorii exclusivi în R. Moldova la toți furnizorii noștri enumerați mai jos. Pe lângă faptul că noi răspundem pentru calitatea produselor și soluționăm orice problemă legată de garanția lor, mai oferim și oportunități atractive de colaborare (click aici pentru detalii).
  • Kitchen Craft (Marea Britanie) - Companie cu o istorie de 150 ani, producătoare de veselă și ustensile de gătit profesioniste. Recent, Kitchen Craft a cumpărat compania Creative Tops, care a fost primul și cel mai important partener din portofoliul nostru, iar acum Kitchen Craft a preluat acest titlu. Datorită fuzionării celor 2 companii, și optimizărilor efectuate ulterior, prețurile au devenit mai accesibile. Kitchen Craft cuprinde circa 22 de branduri, dintre care majoritatea sunt disponibile și la noi.
  • New Edition Home (Olanda) - Produse de lux, veselă extra fină, accesorii baie, lenjerie de pat, seturi cadou. Pip Studio este cel mai de succes brand al lor, urmat de Fabien Chapot, Janny van der Heijden și Designed for Living.
  • Yankee Candles (SUA) - Inventatorii lumânărilor parfumate în borcan. Cel mai mare producător din lume de lumânări parfumate, la elaborarea cărora lucrează o echipă întreagă de parfumeri francezi. 
  • Goodwill (Belgia) - Considerat cel mai bun brand din lume în domeniul decorațiunilor de Crăciun. Această distincție se datorează abordării artistice și prelucrării manuale a fiecărui produs din gama lor. Design-ul și calitatea lor sunt de-a dreptul excepționale.
  • Clayre & Eef (Olanda) - Produse de decor accesibile, cu o gamă de peste 50.000 de articole.