Filosofia Eclair - The art of living

Începem fiecare zi cu inima deschisă. Deschidem ușile magazinului nostru și ne gândim la oaspeții noștri, la drumurile care-i aduc până aici. 

Ne-am propus să aducem câte un pic de frumos în casele voastre. 

Arta de a trăi pentru noi înseamnă să te reinventezi, în fiecare zi să faci încă un pas înainte, privind împrejur, privind la impactul pe care îl are asupra oamenilor, mediului, dar și asupra noastră. 

Fiecare obiect, fiecare textură, culoare, aromă pe care o alegem creează universul nostru, mesajul pe care îl aducem oamenilor. Fiecare om alege ce-i a lui, la Eclair. Și așa ne construim o relație pentru toată viața. Ne plac lucrurile simple, lucrurile bune, lucrurile care au personalitate. Mai bine unul bun în loc de 15. După acest principiu ne alegem partenerii din toată lumea, alături de care avem relații de durată, pe care-i reprezentăm aici, în Moldova. 

Aducem în casele oamenilor lucruri care se transmit din mâini în mâini, din generații în generații. Mă îmbată ideea că o jucărie de brad din 2020 va ajunge pe bradul din 2120. 

Aducem plăcere în casele oamenilor, prin gusturi și arome care creează atmosferă, discuții, meditații și momente de pus în albumul cu poze. 

Nimic nu ar fi posibil fără de echipă. Zile și nopți la rând le petrecem aici, visăm, discutăm, planificăm, decorăm, discutăm - e un proces continuu, dar care mereu se celebrează, pentru că Arta de a trăi înseamnă în primul rând să celebrezi orice zi.