Jucăriile de brad care se colecționează în toată lumea | #GOODWILL

Compania Goodwill M&G a fost fondată în anul 1986 în Belgia. Ideea cu care a venit această companie pe lume a fost și este: producerea și crearea jucăriilor, decorațiunilor originale în afara timpului, dar pentru orice sărbătoare.

Celebrul pictor-decorator Christopher Radko, considerat regele epocii moderne a Crăciunului, lucrează în crearea ideilor jucăriilor împreună cu Goodwill.

Produsele Goodwill sunt o lume a frumuseții de poveste, magie, care nu-i poate lăsa indiferenți nici pe cei mai serioși oameni.

Goodwill

Nostalgia amintirilor din copilărie dar și dinamismul vremurilor noastre - toate astea se regăsesc în colecțiile extraordinare Goodwill.

Christopher Radko a adus în irepetabilele colecții de jucării, amintirile nostalgice din copilărie într-un spirit modern.

Privind jucăriile de brad Goodwill îți vine greu a crede că sunt create de mâna omului. Fiecare jucărie e o mică poveste, care se termină neapărat în sărbătorile de iarnă, pe care le iubim atât de mult.

Design-ul neobișnuit, măiestria cu care sunt create au transformat pasiunea într-o afacere. Acum în companie lucrează mii de oameni, atelierele Goodwill se regăsesc nu doar în Belgia, dar și în Polonia, Germania, Italia și Cehia.

Jucăriile de brad Goodwill sunt create din sticlă temperată, multe dintre ele sunt acoperite sau decorate cu argint, pentru obținerea acelui efect de strălucire din interior. Jucăriile pentru brad sunt create în totalitate manual, folosindu-se tehnica din anul 1800. Pentru crearea unei jucării e nevoie de 7 zile.

Jucăriile Goodwill, care păstrează căldura mâinilor maeștrilor sunt colecționate în toată lumea, ele trezesc admirație, sunt dăruite copiilor, cu ele vine atmosfera de sărbătoare în casă și adevărata senzație a sărbătorilor de iarnă.

Descoperiți în acest an, aceste minunate decorațiuni și jucării la Eclair. 

Click aici pentru tot catalogul de produse