Cum să ardeți corect lumânările WoodWick

Una din marile noutăți ale acestei toamne este apariția lumânărilor WoodWick în premieră la Eclair! Vă propunem mai departe o mică introducere în utilizarea acestora și vă explicăm care este farmecul lor, dacă încă nu ați făcut cunoștință cu ele. 

Să aprindeți o lumânare nu este vreo știință. Dar Woodwick nu este doar o lumânare. Ele sunt unice, realizate din ceară de calitate superioară, din sticlă fasonată, și cu fitil din lemn natural.
Lumânările WoodWick sunt magice, astfel că și în arderea lor stă o mică vrajă. Dacă o pronunți corect, veți obține ceea ce vă doriți- o atmosferă de neegalat, plină de arome armonioase, în spatele sunetului de lemn care trosnește în șemineu.

Înainte de a aprinde o lumânare WoodWick, țineți minte că fitilul din lemn este puțin diferit de bumbacul obișnuit. Cel din lemn este suficient să se aprindă la un capăt, flacăra se răspândește și fitilul începe să trosnească.

Lăsați lumânarea să ardă până când ceara se dizolvă în toate părțile laterale ale recipientului de sticlă. Este nevoie de aproximativ 30 de minute până la o oră, întotdeauna în funcție de dimensiunea și forma geamului. Ceara nu va rămâne pe margini și așa-numitul tunel nu se va forma.



Înălțimea flăcării poate varia, dar nu trebuie să vă faceți griji - chiar și o mică flacără arde. Dacă lumânarea începe să scoată fum, sau flacăra să fie mărită până la 4 cm, vă recomandăm să stingeți lumânarea, lăsați-o să se răcească, și scurtați fitilul între 0,3 până la 0,6 mm.



Nu mișcați lumânarea până când nu arde, deoarece ceara este fierbinte și fitilul se poate "îneca" ușor în ea. Nu o expuneți la adiere de vânt, nu lăsați fereastra deschisă, ventilatorul sau aparatul de aer condiționat. Locația ideală pentru ardere este o suprafață plată rezistentă la căldură, iar un capac decorativ de lemn poate fi folosit ca bază.

După ce lumânarea se stinge, ceară devine din nou rigidă și vă așteaptă până când doriți din nou aromă. Totuși, când ajungeți la ultimul cm de ceară, nu mai ardeți lumânarea. Pentru siguranță dvs., WoodWick sunt făcute să se stingă de îndată ce ceară se apropie de fund.

Acum, trebuie doar să alegeți mirosul potrivit, și să vă bucurați de aceste sfaturi mici, care va ajuta să ardeți lumânările corect, să vă bucurați de aceste WoodWick, care vă vor vrăji atât pe dvs, cât și pe invitații dvs.

Descoperiți WoodWick la Eclair


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.