Istoria Yankee Candle - cea mai mare companie de lumânari din lume

De Crăciun, în anul 1969, Mike Kittredge care avea doar 17 ani era prea sărac să cumpere mamei sale un cadou și a decis, să topească creioanele sale colorate din ceară și să creeze o lumânare. O vecină, a văzut cadoul și l-a convins pe Mike să îl vândă ei. Cu un mic interes, băiatul a cumpărat din acești bani suficientă ceară pentru 2 lumânări - una pentru mama sa și una pentru vânzare. Așa s-a născut Yankee Candle, care a devenit cel mai recunoscut nume printre companiile de lumânări producătoare de cele mai iubite lumânări din lume, grație pasiunii clienților pentru fiecare parfum din sortimentul Yankee Candle.

Astăzi, cu o selecție de peste 150 de arome, Yankee Candle oferă cea mai largă și convingătoare selecție din lumea lumânărilor și a parfumurilor pentru casă. Adițional la linia de lumânări parfumate cu renume "Housewarmer®", Yankee Candle ne bucură cu o gamă largă de lumânări de sezon și de specialitate, arome pentru casă, odorizante auto și accesorii pentru lumânări.

Majoritatea lumânărilor noastre sunt făcute de meșteri (master chandlers) în fabrica de manufactură a lumânărilor cu facilități avansate în Statul Massachuesetts, SUA.

Yankee Candle deține peste 500 de magazine în America și au peste 45 de distribuitori în lume. Depozitul și oficiul central din Europa se află în Regatul Unit, orașul Bristol de unde ajung și în Republica Moldova. Timp de un an echipa noastră a convins managerii Yankee să ne ofere distribuție iar în februarie 2016 după întâlnirea cu reprezentanții Yankee Candles din UK, noi am obținut statutul de distribuitor și am recurs la procedurile administrative ca în iunie să ne bucurăm de acest produs ajuns acasă, în Moldova.

Astăzi, viitorul pare luminos pentru o nouă creștere și extindere a oportunităților, iar noi vom continua să scriem noi capitole pentru a contribui în această adevărată poveste americană de succes.

Aici puteți vedea și cumpăra toate tipurile de lumânări: www.eclair.md/collections/yankee-candle

Fondatorul Yankee Candle Michael Kittredge

 Fondatorul Companiei Yankee Candle, Michael Kittredge

  

Co-fondatoarea Companiei Eclair Decor & Lifestyle, Ana-Maria Cojocaru

Magazinul Yankee Candle, SUA

Fabrica de lumânări Yankee Candle, SUA

Magazinul Yankee Candle, SUA

Magazinul Yankee Candle, UK

Lumânările clasice Yankee Candle

 


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.