De unde s-a inspirat Katie Alice pentru colecția Highland Fling

Evoluția și inspirația colecției Highland Fling

Highland Fling a fost lansat inițial ca o mică colecție de căni, platouri si suporturi pentru iarna. Paleta de culori calde cu printuri tartan și un design floral destul de vintage, au fost inspirate de o excursie răcoroasă la un castel din Edinburgh. Katie Alice împreuna cu Creative Tops, au decis să creeze această colecție, cu unele piese drăguțe pentru cadou, cum ar fi tava de copt cu bulinuțe, în formă de inimă, termos, ștampile pentru biscuiți și furculițe de patiserie. Deoarece cererea pentru această colecție a crescut atât de mult, ne-am dorit să continuăm dezvoltarea Highland Fling, cu o altă înclinație, încât Katie a trebuit să găsească o inspirație nouă. Când s-a mutat la Stamford în luna noiembrie a anului următor nici prin gând nu i-a trecut că s-ar afla la distanță de doar o scurtă plimbare de reședința Burghley House. Katie, a mai vizitat o singură dată locația înainte, dar a fost într-atât de frig în ziua aceea că tot la ce s-a putut concentra cu adevărat, a fost cum să convingă pe toți ceilalți să uite acea casă mare și exgravangantă, și să meargă să se încălzească cu o ciocolată fierbinte.

Stamford este primul oraș în care Katie Alice a trăit vreodată. Fiind o fată de la sat toți cei 28 de ani pe care îi avea atunci, spațiile mari verzi, cu stejari impresionanți și cerbi călători au ademenito acolo imediat. A fost chiar inspirată, în cele din urmă, să înceapă să alerge, ceea ce a fost o mare surpriză pentru majoritatea, chiar și pentru ea, dar cum ar putea cineva rezista la un astfel de traseu frumos, chiar în fața ușii tale!

În timp ce rătăcea prin parc în una din zile, purtând pălărie în cap și morcovi în buzunare, la un moment dat a fost foarte aproape să-și facă un selfie total nerușinos, cu un cerb foarte frumos. Aceasta a fost ca o iluminare pentru Katie. Și după ce a găsit ca și inspirație un fragment mic dar perfect de opera de arta de epocă, pictat manual, cerbul în cele din urmă a venit să se alăture colecției Highland Fling.

Katie încă aleargă prin parcul din Burghley cel puțin o dată pe săptămână - ceea ce o face să creadă că este, de fapt, foarte norocoasă să poată face asta de fiecare dată când merge încolo. In decembrie, fratele ei mai mare și familia lui a părăsit căldura toridă din Bangkok, și au venit în Anglia pentru a petrece Crăciunul cu ea, care este unul dintre cadourile preferate de Crăciun ale Katie Alice, în fiecare an. Tot atunci, au înfășurat-o pe nepoata Rosie în jacheta ei de iarna, făcând-o să arate ca o bezea micuță, și au mers împreună să hrănească cerbul - o zi destul de mare pentru Rosie.

highland fling

Highland Fling

Uite așa s-a născut colecția Highland Fling de la Katie Alice. Dacă vrei să iai și tu o particică din această poveste cu tine, vezi aici ce a creat Katie Alice în această colecție.

Eclair Shop este distribuitor exclusiv în Moldova al companiei britanice Creative Tops, care produce toate colecțiile designer-ului Katie Alice.   


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.