Creează spiritul de Sărbători cu lumină ambientală naturală.

Ne întoarcem iar la origini, și vom folosi o mulțime de lumânări care vor aduce o frumusețe specială serilor întunecoase. Lumina tremurătoare și aurie a lumânării conferă o atmosferă intimă, unică, unei camere de zi, și cu toate că se asociează cel mai bine cu sărbătorile Crăciunului, va însufleți orice petrecere, în orice anotimp. Pentru o masă, în general, veți avea nevoie de lumânări nu mai înalte de 20 cm, care să nu deranjeze conversația din timpul mesei. Se recomandă lumânările delicat parfumate cu diverse uleiuri pentru aromaterapie.

Acestea aduc mai multe beneficii, favorinzând relaxarea și somnul, diminuând stresul și oferind o stare de bine. Schimbările de dispoziție create de diversele uleiuri pot fi datorate faptului că anumite arome stimulează activitatea cerebrală și au o influență asupra schimburilor la nivel celular din întregul organism. 

Yankee Candles este cel mai mare producător de lumânări aromate din lume. Acestea se produc de 47 de ani in Statele Unite, și au devenit, așa cum zic Americanii, cele mai iubite lumânări din lume. Puteți conferi un spirit cu totul special, adaugând la aceste lumânări o serie de accesorii, de aceeași marcă.

Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.