La Cafetière: un reper în societatea de cafea

Cand te gândești la brandul "La Cafetière", probabil te gândești la clasicul French Press - un simbol în materie de design, care încă este în vogă, după aproape 50 de ani. 

Dar pentru noi, e mai mult decât atât. Mult mai mult. 

La Cafetiere

Explorăm în mod constant noi stiluri și noi moduri de a capta chic-ul, arome sofisticate ale "societății de cafea" astfel încât să puteți experimenta un pic din "La Dolce Vita", în confortul propriei case.

Din flerul art deco din nordul Italiei și perfecțiunea Zen a casei de ceai japonez, la designerii de vază de pe scena din Marea Britanie, lucrăm cu cei mai buni din lume pentru a face ceașca ta preferată o experiență satisfăcătoare și elegant, de fiecare dată. 

Aceasta este filosofia brandului britanic La Cafetière.

La Cafetière reprezintă primul și ultimul cuvânt în materie de stil și gust. Indeferent de cum vă place sa savurați preferata băutură fierbinte, gama noastră are tot de ce aveți nevoie pentru a aduce un pic de autenticitate în cultura cafelei chiar în inima casei tale.

De la renumitele cofetiere, ceainicuri clasice, căni și cești contemporane pâna la o gamă largă de accesorii, pur și simplu indispensabile, precum și nume ai faimoșilor designeri - e o alegere atât de mare!

La Cafetière este singurul loc pentru a merge pentru tradiționalele cofetiere, french-presuri clasice și accesorii de cafea la modă. Pe lângă produsele tradiționale, pentru iubitorii de cafea, La Cafetière are, de asemenea, o gamă uimitoare de produse din domeniul de ceai, care reprezintă o tendința printre băuturile alternative sănătoase. Gama include vase cu pereți dubli de ceai, precum și cești de ceai și farfurioare. 

Din luna aprilie 2015, acest brand a ajuns și la noi în Moldova, bineînțeles - prin intermediul companiei Éclair. Am selectat cu grijă cele mai reușite și deosebite modele, ca să bucurăm, și, de ce nu - să alintăm toți amatorii de cafea și ceai.

Toată colecția este disponibilă în magazinul Éclair, de pe str. Mihai Eminescu 25/1 (între Sciusev și București). De asemenea în magazinul on-line: http://eclair.md/collections/la-cafetiere 

Pentru toți locuitorii capitalei oferim livrarea gratis la orice cumpărătură mai mare de 500 de lei, iar pentru restul republicii, coșul de cumpărături trebuie sa depașeasca suma de 1500 de lei.

 

 

 


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.