Culori Primăvară - Vară 2015

                 Culorile Primăverii 2015 sunt dintr-un amestec eclectic, paleta ce o constitue este compusă din culori luminoase, pasteluri și culori neutre-naturale.
                 Astăzi, mulți se simt obligați să fie conectați cu ceasul 24/24 din frica de a nu pierde ceva important. Motiv din care se creează o mișcare pentru crearea unei "zone liniștite", astfel să ne deconectăm de tehnologii, să ne relaxăm și să ne oferim timp pentru a fi noi înșine.
                 Iată de ce și în acest sezon designerii aleg același minimalism - "en pleine air". Nuanțele moi răcesc amestecul cu tonuri calde și subtile pentru a crea o evadare liniștitoare din agitația de zi cu zi. 
Aquamarine 

 Liderul acestui sezon, etericul Aquamarine, este ca o umbră umedă, rece și calmantă. Deschis și expansiv, albastrul odihnitor acționează ca un reducător de stres.

Un turcoaz revigorant, Scuba Blue, transmite un sentiment ludic și rebel. Chiar dacă e o nuanță rece, vitalitatea albastrului scuba adaugă o pată de entuziasm la paletă. În același timp transmite un sentiment de evadare, deoarece este o reminiscență a unui ocean tropical. Această agitare și nuanță energizantă e ca și cum ar fi ruptă dintr-un paradis exotic.

 

Lucite Green este considerată o culoare care apare rar în tendințele de modă, cu toate aceastea, se întoarce din când în când, apreciată pentru o nuanță de un verde liniștitor. Proaspătă și clară, rece și revigorantă, verdele lucit are o strălucire mentolată. 

 

Fiabil și grijuliu, Blue Classic inspiră calm, încredere și armonie. Mai mult decât atât este ca o ancoră a gamei primavară/vară 2015, albastru clasic este o nuanță puternică și demnă de încredere.  

Toasted Almond aduce echilibru paletei răcoroase de culori din acest sezon. Căldura reconfortantă a migdalelor tăbăcite de soare, redă o senzație clară de vară. Infinitul și versatilul neutru are un aer organic care ne sugerează autencitate și naturalețe.

Pe bună dreptate numit, Strawberry Ice este delicat și răcoritor contemplat cu o căldură atrăgătoare. Subtil și fermecător, "căpșuna înghețată" este o nuanță ideală pentru primavară/vară 2015. Culoarea vaporoasă și fină a unui roz discret redă sentimentul "in the pink" care împrăștie o strălucire flatantă.

 

Tangerine spontană și gregară este o nuanță de un portocaliu suculent, energizantă și mai puțin discordantă petru ochi. Versatilul Tangerine este izbitor de autosuficient ca să stea pe cont propriu și adaugă vitalitate imprimeurilor. Blajină și prietenoasă dar cu un strop de picănțime, această culoare iubitoare de distracție provoacă zâmbetul.

Așa cum sugerează și numele, Custard este un galben delicios și încântător. Dulce și însorit, Custard are o tonalitate caldă care ne scufundă în gânduri de relaxare plăcută și alimente confortabile. Moale și plin de sentimente bune, subtilul Custard conferă o dispoziție cordială și ușoară. 

Interesantă, pe cont propriu și un contrast minunat pentru alte nuanțe, Marsala servește ca fundament pentru noul sezon. Curajoasă și senzuală, Marsala este o culoare care alimentează cu încredere și stabilitate emanată în minte, trup și suflet. La fel ca vinul fortificat de unde îi provine numele, această umbră robustă include căldura și bogăția unei mese împlinite cu gust, în timp ce rădăcinile sale din pământurile roșu-brun indică o naturalețe sofisticată.

Glacier Gray  este un gri discret care contrastează și îmbunătățește, alunecă de pe alte nuanțe în fundal, pentru a permite la alte culori să vină în centrul atenției. Gri glaciar este cel mai perfect neutru natural, marele ei beneficiu fiind atemporalitatea. Liniștită și pașnică, asigurară relaxarea, fiind constant mai presus de toate.

 

Author - Ana-Maria


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.